Laatste nieuws

 

Zanglessen

Het is zover! De ruimte voor het geven van zanglessen is gereed. Wie het leuk vindt om zijn/haar zangstem verder te ontwikkelen is van harte welkom aan het Noard 102 te Workum (Doopsgezinde kerk). Juist in deze corona tijd is het fijn om te kunnen blijven zingen en dat is één op één of als duo prima te doen. De ruimte is daarvoor groot genoeg met voldoende ventilatie.  Neem gerust contact met mij op voor informatie. 

Telefoon: 06 51623034. 

Email: moniquetopeeters@gmail.com


Sinds juni 2020 ben ik dirigente geworden van de Sneker Cantorij, een gemengd kamerkoor van ruim 20 zangers/zangeressen. Wij geven een drietal concerten per jaar met breed repertoire.

Binnenkort start ik met het geven van zanglessen in een mooie ruimte in Workum. Wie het leuk vindt om zijn zangstem te gaan ontwikkelen of voor de gevorderde zanger die meer de puntjes op de "i" wil zetten, die is van harte welkom. Voor meer informatie, mail of bel mij gerust.

Zaharno Trio

11-11-2019

Zondag 23 februari 2020 11.00 uur in de Doopsgezinde Kerk te Workum.

Lax Vox

08-07-2019

Lax Vox, ook wel "bubbelen" genoemd. Massage en vitalisering van de stem, op basis van natuurkundig principe.

Vandaag met goed gevolg het overgangsexamen als koordirigente afgelegd samen met het Practicumkoor van de opleiding. Mijn dank gaat uit daar het koor, de juryleden (Karel Kok, tevens mijn docent) en Arnold Bakker en de pianist Ronald van der Veen. Op naar het tweede jaar!

©2019 Monique Topeeters. Alle rechten zijn gereserveerd.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin